Trainingspakket marathon

Lopen

Service Lopen

Krijgen je marathonplannen stilaan vorm voor het komende najaar? En wil je je graag optimaal voorbereiden en laten begeleiden de komende maanden? Dan is dit pakketje absoluut iets voor jou!

495.00 540.00

Krijgen je marathonplannen stilaan vorm ? En wil je je graag optimaal voorbereiden en laten begeleiden de komende maanden? Dan is dit pakketje absoluut iets voor jou!


Je conditie wordt voor de start van jouw algemene of fysieke voorbereiding een eerste keer in kaart gebracht. Doel van deze test is om nadien meteen aan de slag te gaan! Je ontvangt een eerste 12-weken trainingsprogramma dat aangepast is op basis van jouw persoonlijke agenda én waarbij rekening wordt gehouden met jouw specifieke doelstelling. Naast een analyse van de lichaamssamenstelling (DXA-scan) én bepaling van je maximale zuurstofopnamevermogen (VO2 Max) is ook een biomechanische loopanalyse via RunEasi inbegrepen. Deze biomechanische loopanalyse brengt je sterke en zwakke punten in kaart. De Energy Lab coaches voorzien je een uitgewerkt programma om je loophouding te optimaliseren.


Een tweede conditietest wordt gepland in overleg met jouw coach. Dit kan na 12 weken, maar ook vroeger, bijvoorbeeld 2 weken voor jouw eerste grote doel. Doel van deze tweede test is om je progressie in kaart te brengen maar ook om samen met jouw coach het ideale pacing plan en de haalbaarheid van jouw doelstelling te bepalen. Na afloop van deze tweede test krijg je opnieuw een geperiodiseerd trainingsprogramma voor 12 weken dat opgemaakt is op basis van jouw race calendar en persoonlijke agenda. Een tweede analyse van de lichaamssamenstelling is nu ook voorzien.

Aangeboden door

  • Energy Lab Gent
  • Energy Lab Leuven
  • Energy Lab Antwerpen (ZNA Cadix)
  • Energy Lab Zolder (velodroom)
Top