KeepMoving challenges

Lopen

KeepMoving zet mensen aan tot bewegen via beweegchallenges, georganiseerd door hun werkgever, merk, stad of andere organisatie.

We bieden een online oplossing met plug-and-play challenges of volledig op maat, die deelnemers aanzetten tot bewegen door middel van gamification, mooie rewards en inspirerende content om een gezonde levensstijl te promoten.

Want een gezond lichaam werkt.


Een opstapje naar een meer actief leven

Veel mensen, en vooral degenen die een sedentair beroep uitoefenen, bewegen niet genoeg. Via interactieve, leerzame en speelse challenges, individueel of in teamverband, ontwikkelen je medewerkers een actievere levensstijl. Ons doel is zoveel mogelijk mensen te betrekken en te activeren, en mensen weer bij elkaar te brengen na een periode van apart wonen en werken. Laat je medewerkers stappen zetten naar een gezonder en productiever leven. Want een gezond lichaam werkt.

Inclusief en divers

KeepMoving biedt een breed aanbod aan sportieve uitdagingen, die variƫren in moeilijkheidsgraad, duur en de aard van de sportieve activiteit, om een vooraf bepaald doel te bereiken, afhankelijk van de grootte van je organisatie. Groot of klein, wij hebben gegarandeerd een uitdaging die aansluit bij je wensen en noden. Een marathon lopen? We maken het een haalbare kaart voor iedereen. Zelfs beginners kunnen zich wagen aan de Ronde van Frankrijk, als ze maar in beweging blijven!

Laagdrempelige uitdagingen, laagdrempelige toegang

Heb je de uitdaging gekozen die je bedrijf op het lijf staat geschreven, kunnen we snel de onboarding binnen je organisatie opzetten. KeepMoving is een plug-and-play concept, waardoor je medewerkers in een paar klikken hun activiteitstrackers en apps registreren en koppelen. Daarna kunnen ze meteen beginnen met het loggen van hun prestaties.


Real-time data

Alle prestaties worden real-time bijgehouden en weergegeven. Afhankelijk van de gekozen challenge worden deze live data gevisualiseerd in verschillende feeds, waardoor je bruikbare inzichten krijgt. Perfect voor bedrijven en organisaties die dicht bij hun medewerkers willen staan en een meer open en horizontale bedrijfscultuur ambiĆ«ren. 

Laat je inspireren door deze success stories die we realiseerden met KeepMoving.

Meer info op www.keepmoving.eu

KeepMoving is een webplatform met zowel plug-and-play als op maat gemaakte challenges om een gezonde levensstijl te promoten.

Neem contact op
Top