Partners

Energy Lab maakt deel uit van een groter ecosysteem. Samen met onze partners, zijn we een groep van toonaangevende welzijnsexperten die werken volgens een holistische aanpak, elk vanuit hun eigen unieke domein. Aan de hand van onze fysieke, mentale, emotionele en spirituele begeleidingstrajecten maken we bedrijven gezonder, veerkrachtiger en productiever.

Better Minds at Work

Better Minds at Work helpt je met het activeren van het totale mentale kapitaal binnen je bedrijf. Dit door middel van professioneel advies, training, inspiratiesessies en coaching. Ons handelsmerk is wetenschappelijke theorieën vertalen naar frisse en toegankelijke programma’s.

Een greep uit ons aanbod

Human Capital Scan

De Human Capital Scan brengt in kaart waar je werknemers energie uithalen, wat ze stress geeft en hoe ze tegen het management en de organisatie aankijken.

The New Now

In een wereld volop in verandering is veerkracht heel belangrijk. De New Now is onze recentste keynote over hoe je die veerkracht kunt versterken.

Future Focused Leadership

Continue innovatie vraagt veel van je managers. In onze leadership-programma’s inspireren we ze om écht future proof te worden.

Meer informatie

Peak 4

Peak4 helpt bedrijven met het begrijpen, plannen, implementeren en communiceren van verandering binnen het team en de organisatie. Wij gebruiken de laatste inzichten uit de wetenschappelijke wereld, de best practices uit het bedrijfsleven en de klare kijk van de natuur om teams, leidinggevenden en organisaties door persoonlijke verandering te begeleiden.

Een greep uit ons aanbod

Transformation & Culture

Wij geven leidinggevenden een nieuwe manier om naar verandering te kijken. We doen dit door te kijken naar de dynamieken, nieuwe perspectieven te ontdekken, vaste denkpatronen los te weken en je diepe creativiteit opnieuw aan te spreken.

Talent & Leadership

Onze Talent & Leadership programma’s zijn op maat gemaakt, in samenspraak met onze cliënt, met als doel nieuwsgierige, veerkrachtige en weerbare werknemers.

Corporate Wellbeing

Via onze coachings, individueel of in team, helpen we bij het creëren van een gezonde werkcultuur. Zo verzekeren we dat bedrijven succesvol kunnen blijven, ook in stressvolle periodes wanneer het welzijn onder druk staat.

Meer informatie

Seppworks

Seppworks brengt je in beweging! Van welzijnsadvies tot het organiseren van succesvolle sport-, bewegings- en vitaliteitsprogramma’s. Werktevredenheid, trots zijn op wat je doet en team performance zijn dingen die wij absoluut koesteren. Samen gaan we voor een gezonde en fitte levensstijl, een positieve mindset en streven naar meer, elke dag opnieuw.

Een greep uit ons aanbod

Consultancy

Wellbeing verdient een integrale plaats in elke organisatie. Samen bepalen we een strategie, gepaard met een geschikt wellbeing-programma. Zo dragen we bij aan een werkcultuur met geïnspireerde en veerkrachtige werknemers.

Wellbeing programs

Fitte werknemers zijn productiever, presteren beter, en zijn gelukkiger. Door onze gezondheidsactiviteiten en een omgeving gericht op welzijn, helpen we jouw bedrijf en je werknemers gezond en veerkrachtig te zijn.

Communication strategy

”Geen succes zonder ervaring”, dat is ons motto. Met een sterke en creatieve communicatiestrategie motiveren we werknemers om deel te nemen aan activiteiten. Elke campagne is op maat gemaakt, en verhoogt de betrokkenheid zodat jouw programma kan slagen.

Meer informatie
Top