+ Success stories

Energy Lab gebruikt cookies om je surfervaring op deze site gemakkelijker te maken (taal,...). 

Menu

Success stories

De jongste jaren hebben we bij Energy Lab verschillende sporters begeleid. Ontdek hieronder hun unieke en inspirerende verhalen!

2000 Belgen klaar voor de “Klim van hun Leven” tijdens Climbing for Life – Dolomiti Alta Badia

Climbing for Life viert dit jaar zijn tiende verjaardag. Dit sportieve en uitdagende evenement voor het goede doel strijkt van 8 tot 10 september voor het eerst neer in de Dolomieten. Circa 2000 landgenoten zullen tijdens Climbing for Life – Dolomiti Alta Badia de mooiste cols van dit Italiaanse bergmassief bedwingen – met de fiets, te voet of al lopend. De opbrengst gaat naar de strijd tegen longaandoeningen.

Tourist LeMC werkt voorbereiding 10 Miles af bij Energy Lab

Voor veel lopers is zondag 24 april een van dé sportieve hoogdagen in 2022. Antwerpen mag dan loopminnend Vlaanderen verwelkomen voor de jaarlijkse editie van de AG Antwerp 10 Miles. Rasechte Antwerpenaar en zanger Tourist LeMC loopt zijn eerstie 10 Miles en ging te rade bij Energy Lab om zich zo goed mogelijk voor te bereiden.

Perfect getraind aan de start van een extreme fietsuitdaging

Bart Haemelinck bereidde zich samen met Energy Lab voor op de Iron Man en een extreme fietsuitdaging in Marokko. Hij vertelt zijn verhaal.

Van Start 2 Run tot halve marathon

Linsey Raymaeckers begon aanvankelijk uit nieuwsgierigheid te lopen, maar kreeg al snel kreeg de loopmicrobe te pakken.

Als (pre)diabeet de Stelvio op

Jan Bonné is prediabeet af,en moedigt anderen aan om gezonder te leven en meer te bewegen.

Getuigenis van een fervente wielertoerist

Wim Kempeneers is een van de eerste sporters die bij Energy Lab langskwam. Zo'n vijftien jaar later is hij nog steeds trouwe klant.

Begeleiding van topsporters

Tim Wellens maakt deel uit van de wielerploeg Lotto Soudal. Enkele jaren geleden werd hij geselecteerd voor een project van Energy Lab, waarna een wereld voor hem openging.

Benieuwd wat Energy Lab voor jou kan doen?

Neem contact op
L1006276