Energy Lab gebruikt cookies om je surfervaring op deze site gemakkelijker te maken (taal,...). 

Menu

Voedingsconsult Fit & Gezond

Cookbook 761588 960 720 940X400

Je moet geen fanatieke sporter zijn om met voeding bezig te zijn. Ook als jij jouw voedingsgewoonten wil aanpassen in functie van jouw eigen doelstellingen, jouw werkprogramma of thuissituatie, kan je bij ons terecht voor begeleiding op maat.

1. Intakegesprek

Tijdens het intakegesprek worden alle relevante gegevens verzameld om je optimaal te kunnen begeleiden. Je krijgt meer inzicht in gezonde voeding en op basis van je doelstellingen en verwachtingen wordt een op maat gemaakt voedingsplan uitgewerkt. 

2. Lichaamsanalyse (optioneel)

Indien gewenst wordt je lichaamssamenstelling bepaald aan de hand van de uiterst precieze DXA scan. Deze scan brengt de vetten, spieren en botten in je lichaam in kaart, zowel het totaal als per lichaamsregio.

Op basis van het gedetailleerde rapport kan jouw energieverbruik preciezer ingeschat worden en worden specifieke doelen gesteld.

0 G0 A1903
0 G0 A1951

3. Bespreking

Op basis van je huidige voedingspatroon, het rapport van je lichaamssamenstelling en je dagelijkse activiteiten bespreken we je eerste werkpunten en zetten de krijtlijnen uit van je gepersonaliseerde voedingsplan. Er is ruim tijd om je extra vragen te behandelen.

4. Opvolgconsultaties (optioneel)

Tijdens jouw volgende consultaties volgen we steeds de evolutie van je lichaamssamenstelling en sturen bij waar nodig. We bekijken samen bijkomende vragen, aangepaste recepten, variatielijsten en zoeken een oplossing voor eventuele problemen.

Stap voor stap werken we verder richting jouw streefdoel!


Kostprijs? 

Voedingsconsult Fit & Gezond: 

  • Duurtijd: 60 min 
  • Tarief: €60   

Voedingsconsult Fit & Gezond, inclusief analyse van de lichaamssamenstelling (DXA): 

  • Duurtijd: 90 min 
  • Tarief: €100   

Opvolgconsultatie:

  • Duur: 45 min 
  • Tarief: €40 of €65, inclusief analyse van de lichaamssamenstelling (DXA)

Annuleer je minder dan 24u op voorhand, vragen we de kostprijs te betalen.

Je krijgt goede uitleg over wat alle waarden betekenen, en een goed inzicht over hoe je lichaam is samengesteld. Ik vond het zeer interessant om alle percentages zwart op wit te zien. Ook heel vriendelijk ontvangen, zeer aangename sfeer. Je krijgt ook goeie tips over hoe je je vetpercentage naar beneden kan halen. Zeker een aanrader als je bewuster wilt zijn over je lichaam.Nikki S.

Wat neem je mee?

Volgende informatie is zeker nuttig om mee te nemen naar je voedingsconsultatie:

  • Recente bloedresultaten (indien beschikbaar)
  • Informatie over gebruikte medicatie
  • Een overzicht van gebruikte voedingssupplementen

Benieuwd wat Energy Lab voor jou kan doen?

Neem contact op
L1006276