Energy Lab gebruikt cookies om je surfervaring op deze site gemakkelijker te maken (taal,...). 

Menu

MyEnergyLab: jouw online training partner

L1006816

Wil je op een verantwoorde manier toewerken naar je sportieve doelstelling? Via MyEnergyLab kan je je met je online training partner optimaal voorbereiden aan de hand van een persoonlijk trainingsschema.

Ontvang en beheer je persoonlijk trainingsschema op basis van je sportprofiel

MyEnergyLab is het ultieme online trainingsplatform voor sporters van alle niveaus. Op basis van je profiel biedt MyEnergyLab persoonlijke en hoogst kwalitatieve trainingsschema’s als voorbereiding op jouw sportieve doelstellingen. Wil je een marathon lopen of de Stelvio beklimmen? MyEnergyLab vertelt je wat je wanneer moet doen om jouw sportieve droom waar te maken! Bepaal zelf wanneer je kan trainen via de gemakkelijk te beheren agendamodule.

MyEnergyLab biedt trainingsschema's op maat aan voor slechts € 1 per week.

Afbeelding New

Hoe het werkt

 1. Kies je sport (lopen of fietsen) en je huidige niveau,
   
 2. Selecteer je persoonlijke doelstelling: train je voor een specifiek evenement (b.v. 10 miles van Antwerpen) of voor een eigen doelstelling (b.v. 10 km in 45 min),
   
 3. Duid de gewenste duur van het trainingsschema aan,
   
 4. Bepaal de trainingsmodaliteiten (aantal trainingen, parcours, trainingsmiddelen),
   
 5. Jouw persoonlijke schema wordt gegenereerd!

In totaal zijn er 25.000 (!) verschillende loop-en fietsschema’s in de database, die voor jou gegenereerd kunnen worden.

Via het sportprofiel worden jouw hartslagzones op basis van rust- en maximale hartslag berekend. Er is ook de mogelijkheid om zelf je eigen trainingszones in te geven.

De Coaches

De intelligentie achter trainingsschema's van MyEnergyLab werd samengesteld door de topcoaches van Energy Lab: Paul Van Den Bosch, Wim Van Hoolst en Ward Vande Capelle. 

E2018 0034 Visual Coaches Eng

Benieuwd wat Energy Lab voor jou kan doen?

Neem contact op
L1006276