Energy Lab gebruikt cookies om je surfervaring op deze site gemakkelijker te maken (taal,...). 

Menu

Services

Bij Energy Lab begeleiden we sporters van verschillende niveaus via de meest professionele testen, persoonlijke en online coaching. Onze experts staan voor je klaar in onze sportlabo’s in Paal, Gent en Rotterdam.

Conditietest Fietsen

Met een fietstest brengen we jouw conditie in kaart. De wetenschappelijke analyse van de testresultaten zorgt ervoor dat we een gedetailleerd advies en trainingsprogramma op maat kunnen leveren waarmee je meteen aan de slag kan.

Fietspositionering

Verschillende factoren bepalen de correcte positie op de fiets. Een multidisciplinaire aanpak is dan ook vereist. De fiets moet aangepast worden aan de renner en niet omgekeerd. Iedereen heeft andere verhoudingen en andere doelstellingen.

Zadeldrukmeting

Wil je meer trainen met de fiets maar is zadelpijn een spelbreker? Dan is deze aanvullende test bij onze service Fietspositionering zeker iets voor jou.

Coaching Wielrennen

Bij Energy Lab kan je terecht voor trainingsbegeleiding op maat. Hierbij sta je in nauw contact met je persoonlijke coach die je programma's opmaakt, je trainings- en wedstrijdgegevens controleert en bijstuurt waar nodig. Binnen deze coachingformules zitten ook heel wat dienstverlening vervat.

Benieuwd wat onze coaches voor jou kunnen doen?

Maak je afspraak online
L1007208