Energy Lab gebruikt cookies om je surfervaring op deze site gemakkelijker te maken (taal,...). 

Menu

Services

Bij Energy Lab begeleiden we sporters van verschillende niveaus via professionele testen, face to face en online coaching. Onze ervaren coaches staan voor je klaar in onze sportlabo’s in Paal, Gent en Rotterdam.

Speciale BUDDY-actie: conditietestpakket voor twee

Laat de conditie van jou en jouw sportbuddy in kaart brengen en geniet van een uniek voordeelpakket. Deze actie is geldig voor conditietests van 02/09/2019 tem 25/10/2019.

Conditietest lopen

Niet enkel topsporters hebben nood aan een goed onderbouwd trainingsschema. Ook als recreatieve sporter kan je met een schema op maat makkelijker en efficiënter jouw doel halen. Met deze looptest brengen we jouw conditie in kaart.

Conditietest fietsen

Je conditie wordt in kaart gebracht aan de hand van een fietstest. De wetenschappelijke analyse van de resultaten maakt dat we een gedetailleerd advies en trainingsprogramma op maat kunnen leveren waarmee je meteen aan de slag kan.

MyEnergyLab: jouw online training partner

Wil je op een verantwoorde manier toewerken naar je volgende sportieve doelstelling? MyEnergyLab is de online training partner bij uitstek om je optimaal voor te bereiden aan de hand van een persoonlijk trainingsschema.

Fietspositionering

De correcte positie op de fiets wordt bepaald door verschillende factoren. Daarom is een multidisciplinaire aanpak nodig. De fiets moet aangepast worden aan de renner en niet omgekeerd. Iedereen heeft andere verhoudingen en andere doelstellingen.

Voedingsconsult Sportvoeding

Onze ervaren voedingscoaches begeleiden je aan de hand van gepersonaliseerd voedingsadvies naar een gezondere levensstijl en/of een betere sportprestatie. We voorzien recreatieve, competitieve en professionele sporters van wetenschappelijk en medisch verantwoord advies.

Voedingsconsult Fit & Gezond

Je moet geen fanatieke sporter zijn om met voeding bezig te zijn. Wil jij je voedingsgewoonten aanpassen in functie van je sportieve doelstellingen, jouw werkschema of thuissituatie? Dan kan je bij Energy Lab terecht voor begeleiding op maat.

Analyse van de lichaamssamenstelling

Een optimale lichaamssamenstelling helpt je om jouw persoonlijke doelen te halen. Tijdens een analyse van de lichaamssamenstelling via een DXA scan brengen we nauwkeurig in kaart uit welke componenten je lichaamsgewicht is opgebouwd.

Steunzoolanalyse

Een correcte ondersteuning van de voet en sturing van de voetafrol kan klachten en overbelastingsblessures voorkomen of wegnemen. Aan de hand van een gedetailleerde steunzoolanalyse geven we advies inzake aangepaste loopschoenen en op maat gemaakte steunzolen.

Sportmedische keuring

Onze arts controleert door middel van een sportmedische keuring of je veilig kan sporten.

Zadeldrukmeting

Wil je meer trainen met de fiets, maar is zadelpijn een spelbreker? Dan is deze aanvullende test bij onze service Fietspositionering zeker iets voor jou.

Coaching wielrennen

Bij Energy Lab kan je terecht voor trainingsbegeleiding op maat. Hierbij sta je in nauw contact met je persoonlijke coach die je programma's opmaakt, je trainings- en wedstrijdgegevens controleert en bijstuurt waar nodig. Binnen deze coachingformules zit ook extra dienstverlening vervat.

Coaching lopen

Bij Energy Lab kan je terecht voor loopbegeleiding op maat. Hierbij sta je in nauw contact met je persoonlijke coach die je programma's opmaakt, je trainings- en wedstrijdgegevens controleert en bijstuurt waar nodig. Binnen deze coachingformules zit ook extra dienstverlening vervat.

Benieuwd wat onze coaches voor jou kunnen doen?

Maak je afspraak online
L1007208