+ Sportief event uitgesteld? Zo kun je je opnieuw opladen!

Energy Lab gebruikt cookies om je surfervaring op deze site gemakkelijker te maken (taal,...). 

Menu

Sportief event uitgesteld? Zo kun je je opnieuw opladen!

Beweging

Door de ingrijpende maatregelen tegen het coronavirus is het sportevent waarvoor je hard aan het trainen was wellicht uitgesteld. Hoe blijf je gemotiveerd om verder te trainen, richting de nieuwe datum?

Ga even op de rem staan

Nu je sportieve climax wat langer op zich laat wachten, is het aangewezen om even gas terug te nemen. Je wil pieken naar je event toe, en niet enkele weken tot maanden voor het event. Werk een hernieuwd trainingsschema uit. Zo kun je na een aantal rustige weken terug opbouwen.

L1006459

Denk aan je doel

Nieuwe datum? Nieuwe doelen. Wanneer je je trainingsschema aanpast in functie van de nieuwe geprikte datum, stel jezelf ook nieuwe (tussentijdse) doelen waar je naartoe kunt werken. En blijf denken aan dat langetermijndoel! Is het ‘waarom’ duidelijk, wordt het ‘hoe’ makkelijker.

Organiseer je solo-event

Wil je toch jezelf testen na dat harde werk? Organiseer dan je eigen event. Stond een halve marathon op de planning, kun je voor jezelf een route uitstippelen. Weliswaar in de omgeving vlakbij je thuis.

Keep Moving

Maak het nog leuker en schrijf je in op Keep Moving. Keep Moving is een gratis platform waar je virtueel een hele reeks uitgestelde evenementen individueel kan lopen, wandelen of fietsen. Doe je dat, krijg je een virtuele medaille die je symbolisch aan de zorgverstrekkers van je hart, de helden van dit moment, kan schenken.

5 redenen waarom KeepMoving een succes is voor jouw bedrijf

MEER INFO
Ontwerp Zonder Titel 9