Energy Lab gebruikt cookies om je surfervaring op deze site gemakkelijker te maken (taal,...). 

Menu

Motiveer je mensen met de MyTrace eindejaarsrun

Je wilt geëngageerde, gemotiveerde en gezonde medewerkers? En je ambieert een sociaal en sportief bindmiddel om je bedrijf een boost te geven tijdens een periode waarin we allen gescheiden leven én werken? Organiseer een virtuele eindejaarsrun met MyTrace en activeer je personeel!

De MyTrace app creëert een unieke beleving, op maat van jouw organisatie. We zetten een running event voor je bedrijf op waarbij het startschot klinkt waar iedereen dat zelf wil. Met leuke audioberichten, muziek en updates over je huidige positie in de run zorgt de app voor een extra stimulans en competitie binnen het team.

E2020 0277 Visuals 1800X7002
MyTrace in actie

Perfect om de teamgeest een opkikker te geven en om het nieuwe jaar in te zetten. Inspireer daarom je medewerkers met de virtuele eindejaarsrun: iedereen loopt samen 5 of 10 km en ontvangt onderweg gepersonaliseerde boodschappen. Hier kun je terugblikken op een bewogen jaar en tegelijkertijd de toekomstplannen belichten. Wie de virtuele meet haalt, kan een selfie maken met gelukswensen van het bedrijf om deze te plaatsen op social media.

Boek je een eindejaarsrun via MyTrace, nemen wij de ontwikkeling van het storyboard en testing voor onze rekening en ondersteunen we je bij de rollout van het event. Contacteer ons via info@energylab.be en ontdek de MyTrace run mogelijkheden.

Benieuwd wat Energy Lab voor jou kan doen?

Neem contact op
L1006276