Energy Lab gebruikt cookies om je surfervaring op deze site gemakkelijker te maken (taal,...). 

Menu

KeepMoving wil jouw sportieve voornemens écht waarmaken

Het nieuw digitaal platform KeepMoving vindt massaal zijn weg naar bedrijven die hun medewerkers willen engageren en motiveren.

KeepMoving wil via sportieve challenges medewerkers op weg zetten naar een gezondere en fittere levensstijl. Dat kadert in een unieke beleving op maat van jouw bedrijfscultuur en -sfeer. Bekijk welke challenges we je bieden.

Intussen zijn de eerste KeepMoving challenges al succesvol afgerond: voor dierenspeciaalzaak Zowisoo zetten we een Dog challenge op poten, terwijl de medewerkers van het Deense Novo Nordisk zich waagden aan de Marathon challenge. En er zit nog heel wat leuks in de pijplijn. 

De komende maanden lanceren we tal van challenges bij klanten uit een diverse waaier aan sectoren. Zo worden onder meer onze Fit for Charity en Millionaire Step challenges met groot enthousiasme onthaald.

Good Resolutions
Good Resolutions challenge

Voornemens én vooruitgang

Het nieuwe jaar kun je ook goed inzetten met onze nieuwe Good Resolutions challenge. Wist je dat de meeste mensen hun goede voornemens eind februari al opbergen en doorschuiven naar het lijstje voor volgend jaar? Daar maken we komaf mee: in het nieuwe jaar maak je je voornemens écht waar. Deze challenge richt zich op een gezamenlijk doel via een gezonde portie teamspirit en onderlinge competitie.

Benieuwd wat Energy Lab voor jou kan doen?

Neem contact op
L1006276