bulletbulletbulletPage 1clipboardfFill 1google-plusShapesocial-linkedinbulletselectFill 1Shapeyoutube

Energy Lab gebruikt cookies om je surfervaring op deze site gemakkelijker te maken (taal,...). 

Menu

Health Coach Academy

Testing & Coaching

Kom jij ons team versterken? We zijn constant op zoek naar gemotiveerde coaches die mensen meer en beter willen laten bewegen én motiveren om er een gezonde levensstijl op na te houden. Daarom organiseren we op dinsdag 19 februari in Energy Lab Gent een gratis opleiding om ‘Energy Lab Health Coach’ te worden.

Wat? 

Je kan je verwachten aan een uitgebreide theoretische sessie over de verschillende proeven en vragenlijst uit de internationale literatuur. Het tweede luik van deze opleiding bestaat uit een praktisch luik waarbij je zelf aan de slag gaat om deze proeven te leren afnemen, analyseren en interpreteren.

Wie?

Iedereen kan zich kandidaat stellen. Na het invullen van de online vragenlijst krijg je ten laatste op woensdag 30 januari antwoord indien je kan deelnemen.

Waarvoor? 

Na het volgen van de opleiding kan je op freelance basis ingezet worden als health coach voor diverse projecten. Als health coach zal je mensen testen en begeleiden richting een gezondere levensstijl.

Inschrijven

Wil jij samen met ons mensen meer en beter laten bewegen? En iedereen motiveren om er een gezonde levensstijl op na te houden?

Schrijf je dan snel in via deze link!

Ca1 2

Benieuwd wat Energy Lab voor jou kan doen?

Neem contact op
L1006276