+ Schrijf je nu in voor de Baloise Antwerp 10 Miles op 23 april 2023

Energy Lab gebruikt cookies om je surfervaring op deze site gemakkelijker te maken (taal,...). 

Menu

Schrijf je nu in voor de Baloise Antwerp 10 Miles op 23 april 2023

Corporate Wellbeing

Op zondag 23 april 2023 vindt de 37ste editie plaats van wat vanaf nu de Baloise Antwerp 10 Miles heet. Het grootste loopevenement van België is ook de jaarlijkse vaste afspraak voor heel wat bedrijven om samen met hun medewerkers en families letterlijk hun beste beentje voor te zetten.

Het grote loopfeest zal op zondag 23 april om 10u30 van start gaan met een Kids Mile van 1,8 km voor kinderen van 4 tot 12 jaar. Een uur later weerklinkt het startschot voor de 6,8 km lange Baloise Antwerp Short Run. De eerste startwave van de 10 miles vertrekt om 13u30, de vierde en laatste om 14u45. Op die manier worden de tienduizenden deelnemers op het 16 km lange parcours maximaal gespreid. Het loopcomfort van de deelnemers staat voorop.

Schrijf je hier in voor de Baloise Antwerp 10 Miles 2023.

Baloise Antwerp Park Miles als ideale aanloop

Met de Baloise Antwerp Park Miles krijgt het evenement bovendien al een opwarmertje op zondag 29 januari. Vorig jaar was de eerste editie van wat toen de Park Run heette meteen een succes. Deelnemers lopen er 5, 10 of 21 km in de parken aan de oostkant van de stad. Highlight wordt ongetwijfeld de passage door het Bosuilstadion. Nu maakt het event deel uit van de grotere 10 Miles-familie en is het de ideale aanloop naar de eigenlijke Baloise Antwerp 10 Miles, die twaalf weken later plaatsvindt.

Schrijf je hier in voor de Baloise Antwerp Park Miles.

Voorbereidingspakketten voor bedrijven

Wil je als bedrijf je medewerkers professioneel voorbereiden in de aanloop naar deze sportieve belevenis, dan kan je daarvoor terecht bij onze gecertificeerde coaches in de sportlabo's van Gent, Paal en Leuven. We hebben voor de Baloise Antwerp 10 Miles twee voorbereidingspakketten uitgewerkt voor groepen vanaf 15 personen : 

  • Short Run Pakket

    Dit pakket bereidt je medewerkers voor op de Baloise Antwerp Short Run van 6,8km en bestaat uit een Start2Run-conditietest, een bodyscan, een persoonlijk trainingsprogramma met de Start 2 Run-app (inbegrepen) en 2 workshops (Start to Move en Food for Balance).


  • 10 Miles Pakket

    Dit pakket bereidt je medewerkers voor op de Baloise Antwerp 10 Miles van 16km en bestaat uit een conditietest, een bodyscan, een persoonlijk trainingsprogramma en 2 workshops (Blessurepreventie en Food for Runners). 

Interesse? Contacteer ons voor meer informatie.

Benieuwd wat Energy Lab voor jou kan doen?

Neem contact op
L1006276