Energy Lab gebruikt cookies om je surfervaring op deze site gemakkelijker te maken (taal,...). 

Menu

Energy Lab en For Good slaan handen in elkaar voor gezondere wereld

Corporate Wellbeing

Energy Lab zet nog meer in op de promotie van een actieve, gezonde en duurzame levensstijl via een partnership met het Belgische For Good, een mobile app die toelaat om je ecologische voetafdruk te meten.

For Good logo


For Good

For Good is een mobile app die toelaat om je ecologische voetafdruk te meten en te compenseren. De app ontsproot in 2013 uit het brein van Koen Jaspers en Maarten Desmet. Deze gedreven ondernemers met een hart voor duurzaamheid willen zoveel mogelijk mensen motiveren om hun ecologische voetafdruk te verkleinen, om zo samen de wereld weer een stukje groener te maken. Ondertussen wordt het tweetal ondersteund door informatici, marketing- en communicatieprofessionals, gedragswetenschappers en projectmanagers. Allemaal met dezelfde overtuiging: duurzaamheid moet makkelijker.

“Bijna iedereen (80% van de Belgen) wil wel duurzamer leven, maar de meeste mensen weten niet meteen hoe. Tegelijkertijd leeft het beeld dat duurzaamheid enorm beperkend is. Dat het dat juist niet is, wil For Good bewijzen. Met een paar kleine inspanningen verklein je je ecologische voetafdruk en zorg je er dus voor dat je omgeving weer een stukje groener wordt. Duurzaam leven, moeilijk? Think again! Via het partnership met Energy Lab willen wij onze app versneld in de markt zetten bij de talloze bedrijven en merken die hun medewerkers en klanten sensibiliseren omtrent hun ecologische footprint.”CEO Maarten Desmet - For Good

For Good app

Our why

Het credo van For Good, een betere samenleving door duurzaamheid eenvoudiger te maken, past dan ook perfect binnen de missie van Energy Lab om een gezondere wereld te creëren door actief te gaan werken rond beweging, voeding, slaap, en mentale veerkracht.

”Het partnership met For Good past perfect binnen onze visie waarbij we zoveel mogelijk mensen richting een gezonde levensstijl willen begeleiden. In veel gevallen zijn de beste keuzes voor je gezondheid namelijk ook de beste keuze voor de planeet. De thema’s 'beweging' en 'voeding' zijn cruciaal in onze gedragsveranderende gezondheidsprogramma’s en zijn zo nauw verbonden met ecologie dat dit voor ons een evidente opportuniteit was. Vandaag draaien al enkele challenges en campagnes rond de CO2-footprint, maar door de toevoeging van de For Good app kunnen we een veel rijkere beleving en een uitgebreidere sensibilisering aanbieden.”CEO Kristof De Smet - Energy Lab

Meer info?

Voor meer info omtrent Energy Lab en de For Good app, contacteer frederic.schroyens@energylab.be of bel +32 474 84 18 99.

Benieuwd wat Energy Lab voor jou kan doen?

Neem contact op
L1007489