+ 70 Win4Youth Ambassadeurs voltooien hun eerste triatlon op Lanzarote

Energy Lab gebruikt cookies om je surfervaring op deze site gemakkelijker te maken (taal,...). 

Menu

70 Win4Youth Ambassadeurs voltooien hun eerste triatlon op Lanzarote

6 Z9 A1262

Op 22 oktober 2022 kwam een fantastische groep van 70 welzijnsambassadeurs van The Adecco Group, uit 35 verschillende landen, samen op Lanzarote om één gemeenschappelijk doel te bereiken: hun eerste triatlon voltooien als één wereldwijd team.

Vijf maanden voordien werd aan de hand van een virtuele kick-off het startschot gegeven van het voorbereidingstraject op de Ocean Lava Triathlon Lanzarote, een triatlon van Olympische afstand (1,5km zwemmen, 40km fietsen en 10km lopen). Tijdens deze voorbereidingsperiode werden de deelnemers online opgevolgd door drie sportcoaches en een voedingsdeskundige van Energy Lab. Aan de hand van maandelijkse online groepssessies werd ook de teamspirit verder ontwikkeld. 

Welzijnsambassadeurs

Win4Youth draait niet om sport of winnen, maar om welzijn in het algemeen, en hoe deze groep ambassadeurs hun collega's en omgeving kan inspireren om voor hun eigen welzijn te zorgen. Ze leerden onder begeleiding van onze coaches zwemmen, fietsen en lopen, ze bereidden zich mentaal en fysiek voor en deden dit met een gezamenlijk doel als groep. Deze geweldige reis weerspiegelt onze gezamenlijke opvatting over welzijn, dat niet alleen over fysiek welzijn gaat, maar ook over mentaal, emotioneel en spiritueel welzijn. 

Deze mijlpaal sluit het eerste jaar van deze welzijnsambassadeurs af. Ze zullen nu volgend jaar deze ervaring allemaal gebruiken om impact te hebben door lokale welzijnslabs in hun land op te starten en zo het welzijn binnen The Adecco Group overal ter wereld verbeteren.

Win4Youth & Plan International

Win4Youth is een wereldwijd liefdadigheidsinitiatief van The Adecco Group. Het principe is  eenvoudig: elke afgelegde kilometer van klanten, kandidaten en collega's wordt omgezet in cumulatieve donaties aan de stichting Plan International. Plan International is een van 's werelds grootste organisaties die zich inzetten voor kinderrechten, gendergelijkheid en empowerment van jongeren.

Benieuwd wat Energy Lab voor jou kan doen?

Neem contact op
L1006276