+ Welzijn in coronaproof jasje voor G4S

Energy Lab gebruikt cookies om je surfervaring op deze site gemakkelijker te maken (taal,...). 

Menu

Welzijn in coronaproof jasje voor G4S

E2020 0269 Visual Goede Doelen5

Het draait allemaal om het aanpassen aan een nieuwe manier van leven en werken, een nieuwe manier van welzijn. Ondanks dat we het hoofd moeten bieden aan een wereldwijde pandemie, geloven we dat lichamelijk en geestelijk welzijn belangrijker dan ooit is geworden. Met onze coronaproof welzijnstrajecten hebben we onze klanten laten zien dat deze items op een creatieve manier aangepakt kunnen worden.

Welzijn in coronaproof jasje

G4S Belgium, het grootste geïntegreerde beveiligingsbedrijf ter wereld, zette tijdens de pandemie zijn vitaliteitsprogramma Vitality for You (V4You) op maat voort. Het ambassadeursprogramma, dat bestaat uit 40 G4S-medewerkers, ook wel G4S Stars genoemd, voltooide nog altijd hun unieke coachingtraject gedurende 6 maanden met als uiteindelijk doel het voltooien van een kwarttriatlon. 

Exclusieve triatlon op maat van het bedrijf 

Normaal hadden ze zich voorbereid op de kwarttriatlon van Antwerpen, maar grootschalige live-evenementen werden geschrapt vanwege covid. Energy Lab zorgde echter voor een coronaproof setting en decor voor een exclusieve G4S-triatlon in Averbode in september 2020, die alle medewerkers met succes hebben afgerond. Bekijk de aftermovie van dit fantastische evenement!

Goede voornemens voor het goede doel

Voor het nieuwe jaar begonnen ze hun vitaliteitsprogramma met onze Villa Rozerood Good Resolutions challenge, waarbij medewerkers proberen de goede voornemens voor het nieuwe jaar vol te houden ter ondersteuning van een goed doel. Een boeiende uitdaging waarbij we handige tips geven om deze keer vast te houden aan hun goede voornemens. Omdat meer dan 80% van alle mensen hun voornemens al na een paar maanden opgeven.

Activiteiten bijna verdrievoudigd

91 deelnemers, verdeeld over 33 teams, verzamelden in totaal 20.106 trainingskilometers tijdens deze challenge. Dit was een duizelingwekkende stijging met 173% in vergelijking met de geregistreerde trainingsactiviteiten een maand voor de challenge!

Met elke kilometer groeide de donatie aan Villa Rozerood. Villa Rozerood biedt gezinnen met ernstig zieke kinderen en jongeren een rust- en ontspanningsverblijf, met de nodige zorg. Om ze op adem te laten komen en hun batterijen weer op te laden.

Fitte medewerkers zijn het kloppend hart van je bedrijf

Laat je inspireren
Maak Ambassadeurs Van Jouw Medewerkers 1