+ USG People schakelt corporate wellbeing programma versnelling hoger

Energy Lab gebruikt cookies om je surfervaring op deze site gemakkelijker te maken (taal,...). 

Menu

USG People schakelt corporate wellbeing programma versnelling hoger

Usg Evy Gruyaert

De lancering van het corporate wellbeing programma 2019 werd bij USG People Belgium afgetrapt met de Start 2 Run keynote van Evy Gruyaert voor alle medewerkers.

Pilootproject

USG People, dat in België ongeveer 1.300 medewerkers telt, ging in 2018 met Energy Lab in zee voor een pilootproject omtrent gezondheid op het werk. Alle merken van de uitzendgroep (Secretary Plus, Start People, Unique, USG Professionals, USG People Belgium en Solvus) namen hieraan deel.

Niet minder dan 37% van alle medewerkers schreef zich op vrijwillige basis in. Tijdens de drie maand durende trial werden in totaal 53.000 kilometers aan beweging geregistreerd, gestimuleerd en gemotiveerd door bewegingschallenges en gezondheidsuitdagingen.

Begeleiding door Energy Lab

Het wellbeing programma van 2019 werd op dinsdag 19 maart afgetrapt met een keynote van Evy Gruyaert omtrent Start 2 Run. 20 werknemers of ambassadeurs werden immers geselecteerd om van A tot Z begeleid te worden naar hun allereerste 5 km ooit, tijdens de AG Antwerp 10 Miles en de Fintro 10 km van Luik. Zij zijn de boegbeelden van de editie 2019.

20 ambassadeurs van USG People worden begeleid door Energy Lab richting hun allereerste 5km.

Move2Connect platform

Doorheen het programma zullen thema’s als beweging, voeding, wellbeing (mentale veerkracht, work-life balance, slaap,…) via activaties, gamification en inspirationele keynotes van o.a. Evi Van Acker en Aagje Vanwalleghem aan bod komen. Het doel is om alle medewerkers aan te zetten tot een gezondere levensstijl.

Via het Move2Connect platform - de officiële naam van het USG People wellbeing programma - worden maandelijks eveneens een aantal populaire fiets-, wandel- en loopevenementen van Golazo via het digitaal platform opengesteld. Alle medewerkers kunnen zich gratis inschrijven en ook gratis vouchers bekomen voor loopschema’s van de Start 2 Run app.

Evy Gruyaert Usg People 2

CFO Erik De Cock: “Het momentum dat de keynote van Paul Van Den Bosch in 2018 gecreëerd heeft, hebben we verzilverd door een partnership aan te gaan met Energy Lab. Doel van deze samenwerking is al onze medewerkers die bewuster, gezonder of sportiever willen leven een duwtje in de rug te geven. Daarnaast is één van onze kernwaarden 'closer', wat staat voor dicht bij de kandidaat en de klant staan én als multi-brand organisatie ook dicht bij elkaar staan. Daarvoor is samen bewegen een uitstekend middel. Energy Lab is de professionele partner die ons ‘Move2Connect’ programma mogelijk maakt.”

Meer info

Voor meer info over Energy Lab en onze corporate wellbeing oplossingen op maat, contacteer frederic.schroyens@energylab.be of bel +32 474 84 18 99.

Fitte medewerkers zijn het kloppend hart van je bedrijf

Laat je inspireren
Maak Ambassadeurs Van Jouw Medewerkers 1