+ Jouw medewerkers zijn de sterren op de Antwerp 10 Miles

Energy Lab gebruikt cookies om je surfervaring op deze site gemakkelijker te maken (taal,...). 

Menu

Jouw medewerkers zijn de sterren op de Antwerp 10 Miles

Ag10 Miles

Op zondag 24 april 2022 is het opnieuw verzamelen geblazen op Linkeroever voor de 36ste editie van de Antwerp 10 Miles. Het grootste loopevenement van België is ook de jaarlijkse vaste afspraak voor heel wat bedrijven om samen met hun medewerkers en families letterlijk hun beste beentje voor te zetten.

Wil je als bedrijf je medewerkers professioneel voorbereiden in de aanloop naar deze sportieve belevenis, dan kan je daarvoor terecht bij de Wellbeing Consultants en gecertificeerde coaches van Energy Lab.

Uitgebreide testdag met workshops

De medewerkers die zich engageren en willen deelnemen aan de 10 Miles kunnen zich in onze labo’s in Gent, Leuven of Paal voorbereiden tijdens specifieke testdagen. Of je biedt hen boekingsvouchers waarmee ze zelf een afspraak kunnen vastleggen. Een testdag omvat een medische screening, conditietest, volledige analyse van de lichaamssamenstelling door middel van een DEXA-scan en er is een mogelijkheid tot workshops rond training en voeding.

Gvg 20210906 3001

Op basis van de metingen stellen onze gediplomeerde Energy Lab coaches trainingszones en adviezen op. Zo bereidden je medewerkers zich optimaal voor om een persoonlijk record te lopen en je bedrijf een gezonde hoogdag te laten beleven.

Benieuwd wat Energy Lab voor jou kan doen?

Neem contact op
L1006276