+ ING Forerunners trotseren de virtuele Lanzarote Thriatlon

Energy Lab gebruikt cookies om je surfervaring op deze site gemakkelijker te maken (taal,...). 

Menu

ING Forerunners trotseren de virtuele Lanzarote Thriatlon

286716 Fullimage Jan 744X380

Dertig collega's uit zowel de Nederlandse als de Belgische tak van ING gingen tot het uiterste om deel te nemen aan de Ocean Lava Triathlon op Lanzarote. De ‘Forerunners’ werden getraind om de Olympische afstand af te leggen, wat overeenkomt met 1,5 km zwemmen, 42 km fietsen en 10 km hardlopen.

Wat opvalt bij deze ambassadeursprogramma's? We zijn niet op zoek naar doorgewinterde atleten, hoewel ze altijd welkom zijn om zichzelf te blijven verbeteren. De meeste deelnemers zijn complete nieuwelingen. De gemene deler: een niet-aflatende motivatie en de wens om een actievere en gezondere levensstijl te leiden. “Zo'n project biedt een unieke kans om niet alleen fitter te worden in je persoonlijke leven, maar ook om beter te presteren in je werkomgeving”, besluit een van de deelnemers.

Hoewel ze niet naar de Canarische Eilanden konden vertrekken, hielden we het doel intact en ontwikkelden we een volledig virtuele triatlon voor de Forerunners. Met een virtuele kick-off, fysieke screening wanneer het weer kon en tussentijdse uitdagingen rondom voeding en het afleggen van een triatlon hebben we er het beste van gemaakt! Tijdens het "slotevenement" had iedereen twee dagen de tijd om 750 m te zwemmen, 20 km te fietsen en 5 km te rennen.

Bekijk de aftermovie van hun virtuele triatlon:

Fitte medewerkers zijn het kloppend hart van je bedrijf

Laat je inspireren
Maak Ambassadeurs Van Jouw Medewerkers 1