+ G4S scoort opnieuw met tweede offroad triatlon

Energy Lab gebruikt cookies om je surfervaring op deze site gemakkelijker te maken (taal,...). 

Menu

G4S scoort opnieuw met tweede offroad triatlon

Gvg 20210627 1054

Nadat G4S vorig jaar op coronaveilige manier een eerste succesvolle Offroad Triatlon kon organiseren, werd ook dit jaar op zondag 27 juni het startschot gegeven voor een tweede editie. De Offroad Triatlon in Averbode kadert binnen het ambassadeurstraject, de G4S Stars, van V4YOU, het wellbeing-initiatief van G4S.

Vitality for You

G4S Belgium, het grootste geïntegreerde beveiligingsbedrijf ter wereld, zette tijdens de pandemie zijn vitaliteitsprogramma Vitality for You (V4You) op maat voort. Het ambassadeursprogramma, ook wel G4S Stars genoemd, voltooide nog altijd hun unieke coachingtraject met als uiteindelijk doel het voltooien van een kwarttriatlon. 

Exclusieve triatlon in Averbode 

Ditmaal kwamen zo’n 20 Stars én 20 alumni Stars de triatlon vervolledigen. Het werd een zware editie, want door de regenval in de voorbije dagen lag het parcours er modderig bij. Iedereen werd onder luide aanmoedigingen, van onder meer het managementteam, naar de finish gestuwd. Bekijk de aftermovie van dit fantastische evenement!

V4YOU bundelt sportieve doelen

Dit event, en andere activaties, passen binnen het wellbeing-initiatief V4YOU. Het traject kent intussen zijn tweede jaargang. Op het V4YOU platform loopt een overkoepelend doel waarbij de medewerkers worden uitgedaagd om 400.000 sport- en beweegkilometers te verzamelen in het jaar 2021. Iedere 100.000 verzamelde kilometers dragen bij tot een goed doel.

Doel in zicht

Er werden 4 goede doelen geselecteerd na bevraging van de medewerkers: Villa Rozerood, de Mucovereniging, MFC Windekind Leuven en Vriendtjes Tegen Kanker. Nu al werd er 320.000 km (8X rond de wereld!) bijeengesport, waardoor 3 goede doelen al steun ontvingen.

Fitte medewerkers zijn het kloppend hart van je bedrijf

Laat je inspireren
Maak Ambassadeurs Van Jouw Medewerkers 1