+ Vierdaags Win4Youth-bootcamp met Adecco

Energy Lab gebruikt cookies om je surfervaring op deze site gemakkelijker te maken (taal,...). 

Menu

Energy Lab stoomt ambassadeurs van Adecco klaar voor Olympische Triatlon

Win4Youth

Voor het zevende jaar op rij ondersteunt Energy Lab het Win4Youth-traject van The Adecco Group. Een vierdaags bootcamp stoomt de 74 ambassadeurs klaar voor hun eerste Olympische Triatlon in Lanzarote op 27 oktober 2018.

Geld inzamelen voor goed doel

Win4Youth is een initiatief van de Adecco Foundation waarin geld ingezameld wordt voor het goede doel. Dit jaar gaat het geld naar Plan International. De deelnemers van het Win4Youth-traject zijn ambitieus en hopen 8 miljoen sportkilometers en 438.000 sportminuten te verzamelen. 75 ambassadeurs dragen hiertoe bij door in hun entiteit lokale evenementen op te zetten, hun collega’s te motiveren meer te bewegen en zelf op 27 oktober deel te nemen aan de Olympische Triatlon van Lanzarote.

Vierdaags bootcamp

Afgelopen donderdag trapten we met Energy Lab hun traject richting Lanzarote af met een vierdaags bootcamp. Na een inspirerend welkomstwoord stonden de ambassadeurs meteen voor hun eerste grote challenge: fietsen op de Eddy Merckx piste met baanfietsen. Op vrijdag stonden loop-, fiets- en zwemtechnieksessies op het programma. Op zaterdag slaagden ze glansrijk in hun eerste grote fysieke uitdaging met de minitriatlon aan het Donkmeer in Oudenaarde en de beklimming van de beruchte Koppenberg. Als apotheose namen ze op zondag met succes deel aan de 10 km van de Fintro Stadsloop van Gent.

Ondersteund door Energy Lab

Aan de hand van conditietesten, bodyscans, workshops en keynotes worden de ambassadeurs door de Energy Lab coaches klaargestoomd voor hun ultieme droom, de Win4Youhth OD Triatlon van Lanzarote op 27 oktober.

Fitte medewerkers zijn het kloppend hart van je bedrijf

Laat je inspireren
Maak Ambassadeurs Van Jouw Medewerkers 1