+ Alle Ageas Triatleten haalden de finish!

Energy Lab gebruikt cookies om je surfervaring op deze site gemakkelijker te maken (taal,...). 

Menu

Alle Ageas Triatleten haalden de finish!

Ageas Image

De Ageas Triatleten van AGI, AG Real Estate en Corporate Center hebben op zondag 19 september hun final event, de IronLakes Triathlon, afgelegd in Lac de L’eau d’heure. En met succes! De 14 deelnemers kwamen allemaal veilig over de finishlijn. “Een fantastische ervaring met een geweldige sfeer. Ik durf stellen dat we alle waarden van Ageas 100% hebben waargemaakt: share, care, dare ... and we delivered”, klonk het bij een van de deelnemers achteraf.

Iedereen veilig over de finish in de Team Triatlon van Ageas!

Meer dan een enkele sportieve uitdaging blijft het ambasseurstraject een levensveranderend avontuur. De opbouw naar het event toe en het werken aan je conditie gaat gepaard met werken aan jezelf.

Dat weet ook deelnemer Ellen De Smet van AG Insurance: “Doordat ik altijd mijn prestaties bleef verbeteren op de fiets, zette ik de stap om me aan te sluiten bij de lokale fietsvereniging. Daar leerde ik veel nieuwe en toffe mensen kennen. Het hielp me ook om me te focussen tijdens de troebele tijden van de pandemie. Sport was een deugddoend lichtpunt toen.”

Werken aan je conditie, werken aan jezelf

We hebben onze Ageas waarden 100% waargemaakt. Ageas

Herbeleef de triatlon van de ambassadeurs in onderstaande aftermovie:

Interesse in een eigen ambassadeurstraject? Ontdek de verschillende mogelijkheden.

Benieuwd wat Energy Lab voor jou kan doen?

Neem contact op
L1006276