Energy Lab gebruikt cookies om je surfervaring op deze site gemakkelijker te maken (taal,...). 

Menu

Success stories

De voorbije jaren hielpen we tienduizenden werknemers naar een betere en actievere levensstijl. Dit is hoe we te werk gingen.

The Vibe, het well-being programma van AG Insurance

AG Insurance lanceert 'The Vibe', een gezondheids- en welzijnsprogramma, in samenwerking met Energy Lab.

USG People schakelt corporate wellbeing programma versnelling hoger!

Evy Gruyaert gaf haar keynote over Start 2 Run voor de werknemers van USG People Belgium, die hun corporate wellbeing programma van 2019 i.v.m. gezondheid op het werk voorstelden.

Hoe Bridgestone haar werknemers in het Olympisch partnership kon betrekken

Deze interne activatie van het Olympische Partnership belichaamt de perfecte mix van sponsoring, corporate wellbeing & CSR.

Naar de top met de fitte werknemers van Accenture

Accenture hecht veel belang aan gezonde werknemers die zich goed voelen in hun vel. Een klim naar de top van de Passo Dello Stelvio wordt dé afsluiter van een sportief 2018!

Zo lieten we meer dan duizend werknemers gezonder leven

Hoe zorg je ervoor dat duizenden werknemers van een multinational gezonder in het leven staan? Die uitdaging gingen we samen met Deloitte aan!

Samen met Adecco leggen we de link tussen bewegen en het goede doel

Zwemmen, fietsen en lopen om de jobkansen van jongeren te verbeteren? Yes please! Samen legden we meer dan 4 miljoen kilometer af voor het goede doel.

Een digitale Ronde van Frankrijk rijden samen met alle medewerkers? Wij maakten het mogelijk voor INEOS

Bij INEOS, een van de grootste chemieconcerns ter wereld, brachten we werknemers wereldwijd met elkaar in contact door middel van een gemeenschappelijk beweegproject.

Ontdek hoe we ook in kleinere bedrijven impact creëren

Bij Energy Lab focussen we niet alleen op grote bedrijven, maar ook in kleinere teams kunnen we met enkele gerichte acties een grote impact creëren. Hier lees je hoe we dat bij Biogen deden!

Van eenmalige actie naar traject van meerdere jaren

Wat we bij Energy Lab doen, kan je bedrijfscultuur voorgoed veranderen. Dat bewijzen ze bij Volvo, waar we intussen al jarenlang mee samenwerken!

Benieuwd wat Energy Lab voor jou kan doen?

Neem contact op
L1006276