Energy Lab gebruikt cookies om je surfervaring op deze site gemakkelijker te maken (taal,...). 

Menu

Keynotes & workshops

0 G0 A4387

Een dynamische en motiverende presentatie waarin topsportcoach Paul Van Den Bosch toelicht waarom het belangrijk is dat we bewegen en stil staat bij 'hoe bewegen' en 'wat is bewegen'? Of een krachtige, interactieve keynote waarin Evy Gruyaert het succesverhaal van de Start 2 Run app brengt en de impact ervan op haar professionele en persoonlijke leven? Ontdek deze en vele andere keynotes en workshops!

 • Paul Van Den Bosch - Act like a coach

  Paul Van Den Bosch gaat, vanuit een lange carrière als coach van topatleten, in op de succesfactoren van de atleet én van de coach om tot een gezamelijk succes te komen. Talent, belastbaarheid, het stellen van doelen, motivatie, focus op sterke punten, vertrouwen, communicatie en stressbestendigheid: al deze factoren komen aan bod in deze bijdrage. Aan de hand van voorbeelden en anekdotes wordt voortdurend een duidelijke link gelegd naar de coaching in de bedrijfswereld. 

 • Evi Van Acker - The power of passion

  Evi doorstond op weg naar haar sportieve successen heel wat woelige wateren. Ze bleef haar passie echter altijd volgen en combineerde dit ook nog eens met hogere studies. Door de juiste lange termijndoelen te stellen, zich met de juiste mensen te omringen en te leren omgaan met tegenslagen en veranderingen, slaagde ze met brio en vond ze zichzelf ook nog eens heruit in haar carrière na de sport. In deze keynote vat ze die tocht en de learnings krachtig samen. Je kan Evi ook inzetten voor keynotes rond gezonde voeding en wellbeing.

 • Aagje Vanwalleghem - Veerkracht

  Een inspirerende keynote over het belang van veerkracht en hoe dit versterkt en gestimuleerd kan worden door de omgeving. Het gaat over de kracht van doorzetten en hoe belangrijk de entourage is. Aagje vertelt vanuit haar ervaring de do’s en dont’s. Excelleren is één iets, de weg ernaartoe is lang. De keynote is een combinatie van ervaring, openhartigheid en theoretisch inzicht waarbij een aantal handvaten aangereikt worden om onmiddellijk aan de slag te gaan. Vandaag is Aagje dan ook een inspiratie voor alle mensen met zowel sportieve, persoonlijke en commerciële ambities.

 • Evy Gruyaert -  Run baby run

  Evy Gruyaert is het gezicht en de stem van sportinitiatief Start2Run / Hardlopen met Evy, met inmiddels meer dan 1 miljoen downloads. Ze werd ook gezicht van Start to bike, Start to fitness, Start to swim en Yoga met Evy. Je kan Evy inschakelen voor een inspirerende sessie waarin ze haar verhaal vertelt over hoe het lopen bij haar begon en ze het succes van de Start2Run app uit de doeken doet. Als alternatief behoort ook een ontspannende yogasessie met yogi Evy tot de mogelijkheden.  

 • Sven Nys - From Bike 2 Business

  Sven Nys geeft een overzicht van zijn carrière, met aandacht voor de factoren die cruciaal en motiverend waren voor de de realisatie van steeds nieuwe uitdagingen en successen. Thema's als teamwork, intrinsieke motivatie, focus en gedrevenheid komen aan bod in een verhaal dat rijkelijk geïllustreerd wordt met concrete voorbeelden. 

 • Anneleen De Lille - Think healthy, eat healthy

  In deze workshop leer je de basisprincipes van een gezond eetpatroon en hoe je ze op een realistische manier toepast in je dagelijks leven. Je leert ook hoe je een nieuw denkpatroon aan je nieuwe gewoontes koppelt, waardoor je ze met plezier voor de rest van je leven volhoudt. Kiezen voor gezonde voeding wordt dankzij deze workshop even normaal als elke dag je tanden poetsen. Zo kan je genieten van het leven met een lichaam dat bruist van energie. Anneleen De Lille, auteur van het boek Denk Gezond Dieet Gezond, weet raad!

 • Elke Geraerts - Mentaal kapitaal

  Mentale veerkracht is een cruciale factor om gelukkig te zijn. Het vormt het perfecte antigif tegen stress en burn-out. Met de bestseller 'Mentaal Kapitaal' als rode draad leer je dat je door je brein te versterken je veerkracht verhoogt en weerbaarder wordt tegen de stressvolle uitdagingen van deze tijd. 

 • Florence Peres - Digital detox

  Digital detox is een methode voor minder technostress en meer focus. Meer en meer zijn we vergroeid met onze smartphone. We checken koortsachtig elke nieuwsupdate, beantwoorden onze mails 24/7 en instagrammen ons te pletter. Geef je brein vanaf nu meer rust met deze sessie.

 • Jean-Michel Saive - The fighting spirit

  Wereldkampioen, Europees kampioen, vicewereldkampioen, meervoudig Belgisch kampioen tafeltennis…. Het palmares van Jean-Michel Saive is erg lang en indrukwekkend. Maar wat zo bijzonder is, is de context en de duur. Jean-Michel Saive is er immers in geslaagd de top te bereiken in een sport die door meer dan een miljard personen wordt beoefend en gewoonlijk wordt gedomineerd door China. Daarnaast heeft hij die nummer 1-plaats ook meer dan 15 maanden weten te behouden. Zijn 25 titels van Belgisch kampioenschap in het enkelspel en zijn 7 deelnames aan de Olympische Spelen tonen ook perfect aan dat hij uitzonderlijk lang meedraaide aan de top.

  Leren om hindernissen en onvermijdelijke moeilijkheden te overwinnen om in een bepaalde discipline de top te bereiken, dat is wat Jean-Michel Saive vertelt op de conferenties die voor elk publiek toegankelijk zijn.

Benieuwd wat Energy Lab voor jou kan doen?

Neem contact op
L1006276