Energy Lab gebruikt cookies om je surfervaring op deze site gemakkelijker te maken (taal,...). 

Menu

Kot2Kot Race

Whats App Image 2020 06 27 At 13 40 57

Motiveer en engageer jouw medewerkers buiten de werkplaats en verbeter de teamgeest erbinnen. Neem deel aan een estafette-rit van huis tot huis, van brievenbus tot brievenbus, van kot tot kot.

Een gezonde reis huiswaarts

De Kot2Kot Race is een unieke aflossing voor medewerkers, die elkaar zo beter leren kennen. Samen met Energy Lab coaches creëren ze een traject waarvan iedereen een deeltje moet afleggen. Elke medewerker loopt of fietst naar het huis van een andere medewerker. De volgende kan pas starten wanneer de vorige deelnemer goed en veilig is aangekomen.

Afhankelijk van de locatie van alle deelnemers en de totaal af te leggen afstand wordt de race gepland op 1 of meer opeenvolgende dagen. Indien het event op specifieke dagen wordt gepland of als de afstanden moeilijk te overbruggen vallen, kunnen we ook meerdere races organiseren met een mix van lopers en fietsers, zodat iedereen zijn of haar rit op een comfortabele manier kan voltooien.

Hoe gaat het in zijn werk?

  • Onze coaches contacteren iedere medewerker en maken een inschatting van hun huidige sportniveau,
  • Medewerkers ontvangen een starterskit met een fiets- of looptraject,
  • De deelnemers bereiden zich voor,
  • De race begint! Iedereen voltooit zijn of haar deeltraject op eigen tempo,
  • Alle deelnemers krijgen een officiële KOT2KOT-medaille.

Solo prestatie, gedeelde ervaring

De deelnemers delen hun ervaring met collega’s en anderen en bouwen zo aan de bedrijfsidentiteit. Foto’s worden gedeeld onder de #KOT2KOT tag op socials, en vooruitgang wordt bijgehouden via een Garmin Watch die wij voor het team voorzien. Er is ook een GoPro camera voorhanden om beelden op te nemen voor een aftermovie die je vervolgens onder je medewerkers en via je sociale media kan verspreiden.

Zoek je naar een originele manier om je collega's sportief te connecteren? Neem vrijblijvend contact op!

Organiseer jouw Kot2Kot Race

Neem contact op
Whats App Image 2020 06 27 At 14 50 25 1