Energy Lab gebruikt cookies om je surfervaring op deze site gemakkelijker te maken (taal,...). 

Menu

Corporate Events

Img 4898

Op zoek naar een uniek bedrijfsevent voor je medewerkers? Of wil je klanten/leveranciers uitnodigen op een verrassende manier? Samen met jou gaan we op zoek naar een passende formule voor een geslaagd event en een onvergetelijke ervaring!

Deloitte Resolution Run

Het begin van een nieuw jaar, tijd voor goede voornemens! Want, geef toe, het begin van het nieuwe jaar is het beste moment om meer tijd met de familie door te brengen, gezonder te eten, meer aan sport te doen... Herkenbaar?

Bij vele Deloitters alvast wel! Om hun medewerkers te ondersteunen in hun goede voornemens, heeft Deloitte in samenwerking met Energy Lab op 24 januari 2018 een 'Resolution Run' georganiseerd: elke medewerker kon kiezen tussen een loop van 5km, een loop van 10km of een wandeling van 5km. 

Het resultaat? 300 enthousiaste Deloitters die 2018 samen sportief hebben ingezet!


Delta Lloyd Life Roadshow

Delta Lloyd Life nodigde al zijn makelaars uit op hun jaarlijkse roadshow. Geen saaie presentaties in een stofferig zaaltje, maar een creatieve mix van inhoud, netwerking en amusement kwam tijdens dit event tot leven. Life is a carousel!

Deloitte Spartacus Challenge

De Deloitte Spartacus Challenge was op vrijdag 29 april 2016 de allereerste obstakelrun exclusief voor personeelsleden van Deloitte. Ruim 2500 Deloitte personeelsleden trotseerden samen de obstakels, wat zorgde voor een fantastisch teamgevoel.

Na de obstakelrun en een warme deugddoende douche volgde nog een heerlijke BBQ in een luxueuze tent, en een optreden van Raf van Brussel. Wie dan nog niet moe genoeg was, kon zich volledig laten gaan tijdens de Spartacus party. 

Delta Lloyd Energy Explosion

Een meer dan geslaagde energy-boost voor alle Delta Lloyd medewerkers. Na een gezamenlijke HAKA ging iedereen de uitdaging aan om meer dan 15 obstakels te overwinnen. Op deze unieke manier werd iedereen klaargestoomd om ook in het bedrijfsleven uitdagingen en obstakels te overwinnen. 

Benieuwd wat Energy Lab voor jou kan doen?

Neem contact op
L1006276