Virtueel lopen brengt ons terug naar de realiteit

Escapisme. Het is de drang om aan de realiteit te ontsnappen. De laatste tijd merken we echter meer en meer dat het tegenoverstelde fenomeen aan belang wint.

We zien mensen hunkeren naar realisme, een brandend verlangen om terug te keren naar de werkelijkheid zoals die was. Geboren is virtueel lopen. Een sportieve virtuele ervaring die ons laat beleven wat echt is, wat we zo lang hebben gemist.

Alle sportieve events werden het afgelopen jaar geschrapt in het licht van de aanhoudende pandemie. Dat raakt zelfs de meest doorgewinterde en gemotiveerde lopers. Iedere dag opnieuw dezelfde route lopen, begint uiteindelijk te vervelen. Of alleen lopen, omdat je looppartner buiten je bubbel valt, weegt op je motivatie. Of je mist eenvoudigweg het gebrek aan competitie. Maar het grootste gemis? Het verlies van onze vrijheid om nieuwe plaatsen te ontdekken.

Stralende zon, sightsee├źn en skyscrapers

De virtuele Major City Runs nemen je mee op een interactieve, avontuurlijke en competitieve looptocht door de mooiste steden ter wereld. Van het bruisende Hong Kong en zonnige Sydney tot de feestelijke straten van Rio de Janeiro en tussen de wolkenkrabbers in New York.
Je start in een wave naar keuze en neemt het op tegen honderden deelnemers. Bovendien start je je race waar je maar wilt. Onze innovatieve MyTrace app biedt een uitgebreide en informatieve audiogids die je door de stad leidt alsof je er echt bent, met uitleg en verwijzingen naar bezienswaardigheden en hotspots die je normaal zou tegenkomen. Blijf ervoor gaan tot de finish, waar je je eigen (virtuele) Major City Run medaille ontvangt!

Zin in een buitengewoon loopje?
Neem dan een kijkje op www.letsmove.com en ontdek de Major City Run Series.

Share on Facebook

Benieuwd wat Energy Lab voor jou kan doen?


Neem contact op
Top