Gebruik je sportcheques bij Energy Lab

Testing & Coaching

Sportiever, gelukkiger, productiever

De sport- en cultuurcheque vormt de ideale gelegenheid om sportief je grenzen te verleggen. Misschien weet je niet wat gedaan met je cheques, met het wegvallen van veel sportieve events en de sluiting van je favoriete sportclub. Wat wel toegankelijk bleef en blijft: de diensten en services van Energy Lab. 

Van conditietests voor lopers en fietsers tot professionele voedingsconsults en een analyse van jouw lichaamssamenstelling (waarmee een verbetertraject wordt bepaald): al onze diensten – met uitzondering van de medische keuring – kun je boeken met je sportcheques van Sodexo of Edenred.

Wat zijn de voordelen?

  • Het is fiscaal voordelig: de sportcheques zijn 100% vrijgesteld van sociale lasten en bedrijfsvoorheffing. Voor werkgevers bespaar je hier trouwens 57% ten opzichte van een loonsverhoging. De medewerker houdt er dan weer 42% extra koopkracht aan over.
  • Leuke groepsactiviteit: als bedrijf kun je met de sportcheques een toffe groepsactiviteit organiseren voor je medewerkers. Want gezonde werknemers, dat zijn productieve werknemers. Misschien is een conditietest wel dé uitgelezen kans om werk te maken van een afdoend welzijnstraject binnen je onderneming? Ontdek de Corporate Wellbeing services en bewegingschallenges van Energy Lab en plant het zaadje voor een gezondere levensstijl bij al je medewerkers.
  • Een laagdrempelige springplank naar een betere conditie en fitter lichaam: via de conditietests krijg je een goed inzicht in je huidige conditie en geven onze experts je mee waar en hoe je jezelf kunt verbeteren. Of je zit al regelmatig op de fiets, maar ervaart enkele fysieke ongemakjes? Met de fietspositionering en zadeldrukmeting passen we de fiets aan de renner aan. Voor grotere ambities bieden we ook coachingtrajecten.

Je cheques inwisselen?

Dat gaat eenvoudig. In het testlabo kun je ter plekke zowel je sportcheques van Sodexo (papieren formaat) als Edenred (papieren of elektronisch formaat) inwisselen. Contacteer ons telefonisch of via e-mail voor het inboeken van een afspraak indien je via sportcheques wil betalen.

Share on Facebook

Benieuwd wat Energy Lab voor jou kan doen?


Neem contact op
Top