USG People schakelt corporate wellbeing programma versnelling hoger

De lancering van het corporate wellbeing programma 2019 werd bij USG People Belgium afgetrapt met de Start 2 Run keynote van Evy Gruyaert voor alle medewerkers.

Pilootproject

USG People, dat in Belgiƫ ongeveer 1.300 medewerkers telt, ging in 2018 met Energy Lab in zee voor een pilootproject omtrent gezondheid op het werk. Alle merken van de uitzendgroep (Secretary Plus, Start People, Unique, USG Professionals, USG People Belgium en Solvus) namen hieraan deel.

Niet minder dan 37% van alle medewerkers schreef zich op vrijwillige basis in. Tijdens de drie maand durende trial werden in totaal 53.000 kilometers aan beweging geregistreerd, gestimuleerd en gemotiveerd door bewegingschallenges en gezondheidsuitdagingen.

Begeleiding door Energy Lab

Het wellbeing programma van 2019 werd op dinsdag 19 maart afgetrapt met een keynote van Evy Gruyaert omtrent Start 2 Run. 20 werknemers of ambassadeurs werden immers geselecteerd om van A tot Z begeleid te worden naar hun allereerste 5 km ooit, tijdens de AG Antwerp 10 Miles en de Fintro 10 km van Luik. Zij zijn de boegbeelden van de editie 2019.

Share on Facebook
Top