Ontdek hoe we ook in kleinere bedrijven impact creëren

Bij Energy Lab focussen we niet alleen op grote bedrijven, maar ook in kleinere teams kunnen we met enkele gerichte acties een grote impact creëren. Hier lees je hoe we dat bij Biogen deden!

Medewerkers gezonder laten leven

Biogen is een biotechbedrijf dat onderzoek doet naar innovatieve behandelingen voor mensen met ernstige neurologische, auto-immune en zeldzame ziekten. Samen met hen gingen we de uitdaging aan om hun team van 30 medewerkers gezonder te laten leven.

We begonnen ons project met een inspirerende sessie door topcoach Paul Van Den Bosch, die onder andere Sven Nys en Marc Herremans begeleidde. De geknipte persoon om mensen warm te maken om meer te bewegen! En dat is exact wat het team van Biogen deed, want iedereen onderging een health scan bij Energy Lab. Die bestaat uit verschillende onderdelen, waarin onder andere de kracht, uithouding en balans gemeten worden. Na afloop krijg je een persoonlijk dashboard met de resultaten en enkele werkpunten om mee aan de slag te gaan Bovendien kregen we door de uitgebreide vragenlijst ook inzicht in de algemene gezondheid van het hele bedrijf

Share on Facebook
Top