Derde succesvolle Tour Challenge met maar liefst 1.239.774 verzamelde kilometers

Meer dan 6.600 medewerkers uit 14 bedrijven kropen drie weken lang op hun fiets om samen met hun team de ritten in de echte Tour de France te evenaren.

Tour Challenge

In 2017 lanceerde Energy Lab voor de eerste keer de Tour Challenge. De ultieme uitdaging? In teams elke dag hetzelfde aantal kilometers rijden als de renners in de echte Tour de France. Meer dan 900 Ineos medewerkers gingen de drie weken durende challenge aan!

Met vijf deelnemende bedrijven in 2018 (Ineos, Deloitte, Deme, Arvesta, Athora) kropen maar liefst 1.391 collega’s op de fiets om de Tour Challenge tot een goed einde te brengen.

Groot succes

Tussen 6 en 28 juli laaide het Tour-vuur opnieuw hoog op in maar liefst 14 bedrijven. Ruim 6.600 medewerkers zetten met hun teams fantastische prestaties neer. Hun ritten werden automatisch gelogd op het wellbeing platform, dat geconnecteerd is met verschillende wearables en apps. De team ranking en de individuele truitjesklassementen zorgden voor een speels competitie-element, en waren vaak hét gespreksonderwerp aan de koffiemachine of tijdens de lunch.

Tijdens deze 3de Tour Challenge werden in totaal 1.239.774 fietskilometers geregistreerd op de verschillende platformen. Proficiat aan alle deelnemers!

Ook geïnteresseerd in de Tour Challenge of een andere fietsactivatie binnen je bedrijf? Contacteer ons!

Share on Facebook
Top