107 H.Essers collega’s beleven een geweldig Port of Antwerp Triathlon Festival

Op 23 juni stonden 30 directieleden van de logistieke dienstverlener H.Essers aan de start van de Port of Antwerp Triathlon. Hiermee wilde het management aan iedereen het goede voorbeeld geven. Ook 77 andere H.Essers collega’s gingen de challenge aan en kozen voor de kwart triatlon of de Fun Race. Het event was meteen het eerste hoogtepunt van het gloednieuwe wellbeing project Fit2Grow. Een unieke ervaring en een meer dan geslaagde teambuilding!

Port of Antwerp Triathlon

Op 23 juni stonden 30 directieleden van H.Essers aan de start van de Port of Antwerp Triathlon. Hiermee gaf het management het goede voorbeeld bij de lancering van Fit2Grow, een geïntegreerd wellbeing traject dat focust op een gezondere levensstijl voor elk individu en dat de groei van H.Essers op lange termijn ondersteunt. Fit2Grow leeft binnen H.Essers via een online platform en steunt op vier pijlers: voeding, bewegen, slaap en mentale gezondheid. Alle directieleden - die een half jaar lang klaargestoomd werden voor de race - haalden de finish van de kwart triatlon, alleen of in een team van drie.

Begeleiding door Energy Lab

Ook 77 andere H.Essers collega’s gingen de challenge aan en namen deel aan de kwart triatlon of de Fun Race. Ze werden professioneel begeleid door een Energy Lab coach tijdens een gezamenlijke looptraining en een openwater zwemtraining. Ook de workshop ‘How to Triathlon’ behoorde tot hun voorbereidingstraject.

Groot succes

Het Port of Antwerp Triathlon Festival was een onvergetelijke ervaring voor de 107 deelnemers (waarvan de meesten nog nooit een triatlon deden) en de meer dan 300 supporters! Niet-sporters werden aangespoord tot beweging, en heel wat sportievelingen verlegden hun grenzen. Het event zorgde voor een wervelende start van Fit2Grow binnen H.Essers! 

Meer info?

Wil je meer weten over deze Triathlon Challenge waar samenhorigheid, team spirit en een sportieve uitdaging van formaat centraal staan? Contacteer ons!

Share on Facebook
Top