Unieke on site activaties

Lopen

Een greep uit onze activaties

Laat je inspireren door onderstaande voorbeelden. Meer activaties op maat beschikbaar op aanvraag.

Move well activatie

Laagdrempelige activaties waarbij medewerkers de deugden van bewegen ervaren. Deze omvatten activaties zoals ‘Squat Roulette’, waar je squat voor rewards en ‘Smoothie Bike’, waarin je je smoothie mixt door te fietsen.

Sport well activatie

Sportieve en intensievere activaties. Hier zie je misschien al een druppeltje zweet. Verken het stadscentrum van Londen of ontdek de Zwitserse bergen op de fiets met onze virtuele fietstocht, of bouw aan de teamgeest met een all-inclusive tafeltennistoernooi.

Healthy food activatie

Omringd door ongezonde verleidingen laten we zien hoe lekker gezonde voeding wel is. We tonen alternatieven voor alcohol met een Mocktail bar of een breed en gezond gamma aan fruit en groenten met onze Healthy tapas bar.

Healthy mind activatie

Maak je medewerker mentaal weerbaarder. Meer kracht en innerlijke rust. We bieden Yoga met Evy workshops om gemoedsrust te bereiken.

Practice what you preach. Breng mensen in beweging met leuke on site activaties. Een toffe manier om welzijn in de schijnwerpers te plaatsen en de bedrijfssfeer te verbeteren.

Neem contact op
Top