Corporate events

Lopen

Deloitte Resolution Run

Het begin van een nieuw jaar is vaak ook de tijd voor goede voornemens! Sommigen willen meer tijd met de familie doorbrengen, anderen gaan voor gezonder eten, nog anderen kiezen ervoor om meer aan sport te doen. Herkenbaar?

Bij vele Deloitters alvast wel! Om hun medewerkers te ondersteunen in hun goede voornemens organiseerde Deloitte op 24 januari 2018 in samenwerking met Energy Lab een 'Resolution Run': elke medewerker kon kiezen tussen een 5 km run, een 10 km run of een 5 km wandeling. 

Het resultaat? 300 enthousiaste Deloitters die 2018 samen sportief hebben ingezet!


Delta Lloyd Life Roadshow

Delta Lloyd Life (nu NN) nodigde al haar makelaars uit op de jaarlijkse roadshow. Geen saaie presentaties in een stofferig zaaltje, maar een creatieve mix van inhoud, netwerking en amusement. Life is a carousel!

Deloitte Spartacus Challenge

De Deloitte Spartacus Challenge op vrijdag 29 april 2016 was de allereerste exclusieve obstakelrun voor Deloitte medewerkers. Ruim 2.500 collega's trotseerden samen de verschillende obstakels, wat zorgde voor een fantastisch teamgevoel.

Na de obstakelrun en een warme, deugddoende douche volgden een heerlijke BBQ in een luxueuze tent en een spetterend optreden van Raf van Brussel. Wie dan nog energie over had, kon zich volledig uitleven tijdens de Spartacus party.Delta Lloyd Energy Explosion

Een meer dan geslaagde energy boost voor alle Delta Lloyd (nu NN) medewerkers. Na een gezamenlijke HAKA ging het team de uitdaging aan om meer dan 15 obstakels te overwinnen. Op deze unieke manier werd iedereen klaargestoomd om ook in het bedrijfsleven uitdagingen en obstakels te overwinnen.


Op zoek naar een uniek bedrijfsevent voor je medewerkers? Of wil je klanten/leveranciers uitnodigen op een verrassende manier? Samen gaan we op zoek naar een passende formule voor een geslaagd event en een onvergetelijke ervaring!

Neem contact op
Top