bulletbulletbulletPage 1clipboardfFill 1google-plusShapesocial-linkedinbulletselectFill 1Shapeyoutube

Energy Lab gebruikt cookies om je surfervaring op deze site gemakkelijker te maken (taal,...). 

Menu

Start 2 Run met Evy Gruyaert

Merken

Start 2 Run met Evy is een running app voor je smartphone. Ren op de melodieën van je favoriete muziek en word tijdens je trainingssessies persoonlijk begeleid en gemotiveerd door Evy Gruyaert. De app biedt zowel loopplannen die je voorbereiden op je eerste 5 km-run als plannen voor meer geavanceerde hardloopdoelen.


Evy zorgt in de Start 2 Run app voor de juiste trainingsinstructies op het juiste moment. Doorheen de trainingen, die doorspekt zijn met haar ondertussen wereldberoemde aanmoedigingen, geeft ze ook de nodige trainingstips. De kans is trouwens groot dat je daarbij persoonlijk aangesproken wordt, want speciaal voor deze app heeft Evy de 1.000 populairste voornamen ingesproken.

Naast het populaire Start 2 Run schema bevat de app ook schema's voor 10 km, 10 miles, halve marathon en marathon. De loper kan via de Start 2 Run Club ook allerlei informatie vinden over training, materiaal, blessures, voeding, verzorging, enzovoort.

Een groot voordeel aan de app, die opvallend eenvoudig te bedienen is, is dat ze gekoppeld is aan GPS. Hierdoor vertelt Evy je tijdens de training hoever je al gelopen hebt, wat je gemiddelde snelheid is en hoeveel kilocalorieën je al hebt verbrand. Om nog gerichter te kunnen trainen is er ook de mogelijkheid om je optimale hartslagzones te laten berekenen. Evy vertelt je tijdens de training dan aan welke hartslag je moet trainen. 

Nieuw is ook dat je met de Start 2 Run app je eigen favoriete muziekplaylist kan samenstellen en afspelen tijdens het lopen. Nadat je je training hebt afgewerkt, wordt alles bijgehouden in een persoonlijk trainingsdagboek. Die resultaten kan je indien gewenst ook delen op Facebook en Twitter.

De Start 2 Run app werkt met een uniek puntensysteem. Door te lopen kan je punten verdienen, waardoor je korting krijgt bij de aankoop van je volgende loopschema's.

Benieuwd wat Energy Lab voor jou kan doen?

Neem contact op
L1006276