bulletbulletbulletPage 1clipboardfFill 1google-plusShapesocial-linkedinbulletselectFill 1Shapeyoutube

Energy Lab gebruikt cookies om je surfervaring op deze site gemakkelijker te maken (taal,...). 

Menu

Company Scan

L1007447

Aan de hand van een survey onderzoeken we wat de medewerkers van jullie bedrijf bezighoudt op het vlak van vitaliteit en gezondheid. Met de resultaten gaan we aan de slag en creëren we samen een op maat gemaakt corporate wellbeing programma.

Hoe is het gesteld met de fitheid van mijn bedrijf? Wat zijn de sterke punten van je wellbeing beleid? We onderzoeken wat de medewerkers van jullie bedrijf bezighoudt op vlak van vitaliteit en gezondheid. We peilen hierbij naar antwoorden op vlak van fysieke en mentale fitheid, voeding en motiverende factoren om de slaagkansen van een wellbeing campagne te verhogen.

L1007473
  • Vragenlijst: aan de hand van een survey brengen we een algemeen profiel van de medewerkers in kaart. Specifiek kijken we hoe het gesteld is met de fysieke gezondheid van iedereen. Daarnaast bevragen we ook de voedingsgewoontes en kijken we hoe het gesteld is met het mentale welbevinden.  
  • Interviews met leden van het management & werknemers om inzicht te krijgen in de coporate identity en de reeds bestaande initiatieven op corporate wellbeing vlak. We gaan op zoek naar wat de mensen echt willen en hoe dit in een relevant project voor hen kan worden aangeboden.
  • Via een bezoek op de werkvloer krijgen we inzicht in bedrijfsspecifieke mogelijkheden en aandachtspunten op de werkplek.
  • Als slot van deze ideation komen we tot een conclusie over de inhoud van een mogelijk employee engagement programma en bespreken we de mogelijke impact via een duidelijke presentatie / verslag.
Resultaat

Benieuwd wat Energy Lab voor jou kan doen?

Neem contact op
L1006276